Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ! Το μνημόνιο αφανίζει τους Έλληνες.

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ "ΑΦΑΝΙΖΕΙ" ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ
11:14
28/11/2013
Τα οικονομικά προβλήματα και οι συνέπειες τους στην ψυχολογία και την υγεία των οικογενειών των Ελλήνων, πλήττουν τις έγκυες γυναίκες και έχουν τραγικά αποτελέσματα. Έχουν αυξηθεί δραματικά τα τελευταία χρόνια τα πρόωρα νεογνά και αυτά που χρίζουν νοσηλεία σε Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας, όπως επίσης και η παιδική θνησιμότητα. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του μνημονίου που ο κ. Στουρνάρας θεωρεί ευλογία.
Το 20% των τοκετών στην Ελλάδα χρειάζονται νοσηλεία στις Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών και το 8% έως 10% αυτών των νοσηλειών αφορά πρόωρα μωρά που γεννήθηκαν κυρίως πριν την 32η εβδομάδα. Τα στοιχεία παρουσίασε ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός «Ηλιτομηνον» και συγκλονίζουν.
Οι ειδικοί εξηγούν πώς οι έγκυες γυναίκες παθαίνουν ολοένα και σε μεγαλύτερο ποσοστό επιπλοκές κατά τη διάρκεια της κύησης, κυρίως λόγω προβλημάτων που συνδέονται με την ψυχολογική πίεση, το άγχος και το στρες τα οποία προκαλούν τα οικονομικά αδιέξοδα με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πρόωρες γεννήσεις.
Εξαιτίας της οικονομικής κρίσης άλλωστε έχει αυξηθεί στη χώρα μας η παιδική θνησιμότητα και έχει μειωθεί τα τελευταία χρόνια το προσδόκιμο ζωής των Ελλήνων. Μήπως αυτό τελικά θέλουν αυτοί που επιβάλλουν το μνημόνιο και αυτοί που το υλοποιούν;
Το υπουργείο Υγείας μάλιστα και η κυβέρνηση προκειμένου να… αντιμετωπίσουν το πρόβλημα της υπογεννητικότητας κάνουν ότι μπορούν για να αποθαρρύνουν όσους θέλουν να κάνουν παιδιά. Κόβουν τα επιδόματα τοκετού, κλείνουν κλινικές και δεν καλύπτουν σε κανένα ποσοστό τα έξοδα νοσηλείας των πρόωρων νεογνών σε ιδιωτικές μονάδες όταν ο ΕΟΠΥΥ διαθέτει ελάχιστες Μονάδες Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών.
Πέραν δηλαδή του ότι οι Έλληνες δεν έχουν να ταίσουν τα παιδιά τους τα οποία λιμοκτονούν και λιποθυμούν στα σχολεία, πέραν του ότι αναγκάζονται να τα δώσουν σε κάποια Κέντρα γιατί αδυνατούν να τους παράσχουν πλέον και τα απαραίτητα, όπως το φαγητό, η ένδυση και η υπόδηση, τώρα φαίνεται πώς η κρίση χτυπά και τα παιδιά από την ώρα που γεννιούνται.
Είναι ξεκάθαρο πλέον πώς τα μνημόνια και η πολιτική που επιβάλουν οι δανειστές και υλοποιούν τα εγχώρια όργανα τους συνιστούν μία γενοκτονία σε βάρος των Ελλήνων. Θέλουν τον αφανισμό μας ως φυλή.
- See more at: http://www.defencenet.gr/defence/item/%CE%B4%CF%81%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B1%CF%8D%CE%BE%CE%B7%CF%83%CE%B7-%CF%80%CF%81%CE%BF%CE%B2%CE%BB%CE%B7%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%89%CF%81%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B5%CE%BD%CE%BD%CE%AE%CF%83%CE%B5%CF%89%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-%CE%B8%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B9%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1%CF%82#.UpcKDUtgyPU.facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου