Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Real fm: Με άνωθεν, πολύ άνωθεν εντολή η εκπομπή κόπηκε στον αέρα πρίν καλά καλά αρχίσει!

Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού - ΜΚΙΕ
Παρασκευή 20/9/2013 τα μεσάνυχτα βγαίνουμε… στον αέρα! Στη νυχτερινή ραδιοφωνική εκπομπή το "ΑΝΕΜΟΛΟΓΙΟ του Κωνσταντίνου Λαβίθη", στον REAL FM 97,8. 
Καλεσμένος ο Γιώργος Βήχας, από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού. Θα εξηγήσει τι σημαίνει το σύνθημα "κανείς μόνος στην κρίση", και πως - από τις 15 Δεκεμβρίου 2011 μέχρι σήμερα - το ΜΚΙΕ με τη συνεργασία και στήριξη του Δήμου Ελληνικού-Αργυρούπολης, παρέχει ΔΩΡΕΑΝ πρωτοβάθμια ΙΑΤΡΟΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗ περίθαλψη σε ΑΝΑΣΦΑΛΙΣΤΟΥΣ, ΑΠΟΡΟΥΣ, ΑΝΕΡΓΟΥΣ. Θα μιλήσει για τον εθελοντισμό και τους εθελοντές ιατρούς, οδοντιάτρους, φαρμακοποιούς, θεραπευτές, πολίτες και γενικά τους υποστηρικτές του ΜΚΙΕ που κάθε μέρα κάνουν πράξη την ανθρωπιά. Τη βραδινή παρέα συμπληρώνει ο Γιάννης Βλών εκπροσωπώντας την Τράπεζα Αίματος Δημήτρης Βλών για να μοιραστεί τη δική του εμπειρία από τον εθελοντισμό μέσω της αιμοδοσίας.

Η συνεννόηση με τον δημοσιογράφο Λεβίθη είχε ως εξής: ξεκινά η εκπομπή με θεματική την υγεία στις 23:40 , πάμε μέχρι τις 02:00 και εάν υπάρχει ενδιαφέρον από τους ακροατές μένω στο στούντιο μέχρι το τέλος. Λίγο πρίν ξεκινήσουμε τον ρώτησα: '' είσαι σίγουρος ότι μπορώ να μιλήσω ελεύθερα χωρίς να σου δημιουργήσω πρόβλημα; '' 
''Φυσικά, μπορείς να πείς ελεύθερα ότι θέλεις'' μου απαντά. Και μπαίνουμε στο στούντιο. Ξεκινά η εκπομπή και μετά από ένα τέταρτο ακριβώς αρχίζω να λέω για τους θανάτους των ανασφάλιστων ασθενών, πως αυτοί οι θάνατοι είναι δολοφονίες. Και οι δολοφόνοι έχουν ονόματα, είναι ο Σαμαράς, ο Γεωργιάδης κλπ.
Μετά από λίγα λεπτά καλούν τον δημοσιογράφο έξω από τον ραδιο θάλαμο και τον βλέπω εγώ από μέσα να βηματίζει πάνα κάτω μιλώντας στο τηλέφωνο.
Αμέσως μετά μπαίνει μέσα και μου λέει: '' πρέπει να σταματήσουμε, πείτε μια διεύθυνση και ένα τηλέφωνο που μπορούν να σας βρούν και σταματάμε.''
Τον ρώτησα ποιός ήταν στο τηλέφωνο αλλά δεν μου απάντησε. Από κάποιον όμως μέσα από τον σταθμό, φίλο, έμαθα πως πήραν τον Χατζηνικολάου από την κυβέρνηση και απαίτησαν να κοπεί η εκπομπή αμέσως. Και εκείνος έδωσε την αντίστοιχη εντολή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου